Far Cry

Den etterlengtede oppdateringen til Far Cry er her, og den fikser en rekke feil, samtidig som den legger til en hurtiglagrefunksjon.

Fredag 23. juni: Grunnet problemer hos en rekke brukere har Ubisoft tilbakekalt denne oppdateringen. Vi har derfor fjernet lenkene. Vi vil komme tilbake med en ny artikkel så snart Ubisoft får rettet opp problemene. Her er den opprinnelige artikkelen:

Far Cry versjon 1.2 har vært under utvikling svært lenge, og har blitt utsatt flere ganger. Nå er den endelige versjonen av oppdateringen her, og den fikser en rekke små og store feil, spesielt i forhold til flerspillerdelen. Dessuten innføres det mulighet for å hurtiglagre spillet når spilleren ønsker - en funksjon flere har etterlyst på tross av at spillet fungerer glimrende uten.

Av øvrige forandringer kan vi nevne at spilleren nå løper 15 prosent raskere, og at tiden det tar før han blir utmattet av å sprinte er forlenget med 30 prosent. I tillegg er det gjort en del endringer i forhold til hvordan kjøretøy tar skade av kuler og eksplosjoner. Våpnene er dessuten blitt gjort 25 prosent mer nøyaktige når du står stille og skyter.

Siste fra forsiden