Fargerik hjernetrim med klebrige baller

Dagens tredje fra Warthog er et hjernetrimspill av den gode gamle sorten, men som allerede har fått mye oppmerksomhet på grunn av sitt innovative gameplay.

Sticky Balls er et fargerikt hjernetrimspill for Sony sin PSP. Spillet foregår på en serie kart som inneholder en rekke baller med ulike farger og mønster. Disse kan du "skyte" rundt på kartet omtrent som i biljard, men i motsetning til biljardballer vil disse klistres til hverandre om de kommer i kontakt. Senere i spillet får du tilgang til baller med ulike egenskaper, slik som brennende baller og lignende.

Selv om spillet foreløpig kun er annonsert for PSP, forteller utviklerne at kontrollsystemet er så enkelt at spillet kan fungere på alle plattformer. Det ville, for eksempel, ikke overraske oss om spillet dukker opp i nedlastbar form til PC etter hvert. Warthog har ikke sagt noe om utgivelsesdatoen enda.

Sticky Balls har allerede fått mye oppmerksomhet på grunn av sitt avhengighetsskapende og innovative gameplay, og Warthog forteller at den tidlige prototypen har blitt en del av et spilldesignkurs på universitetsnivå, noe som tyder på at de har gjort ett eller annet veldig riktig.

Under det reklamebanneret finner du lenke til spillets presentasjonsside (som også inneholder en trailer), samt en lenke til GamersHell, hvor du kan laste ned traileren hvis du føler at det offisielle nettstedet ikke er hurtig nok.

Siste fra forsiden