Fargerikt eventyr med mye humor

The Book of Unwritten Tales

På Games Convention får vi stifte nærmere bekjentskap med spilleventyret The Book of Unwritten Tales.

Nettstedet Adventuregamers har de første detaljene om The Book of Unwritten Tales, et nytt eventyrspill fra tyske HMH Interactive og Kingart Games.

Denne figuren sliter tydeligvis litt med helsen.

I dette klassiske pek-og-klikk-eventyret stifter du bekjentskap med fire noe spesielle helter, som må utforske en verden full av merkelige figurer og mørk humor.

De spillbare figurene er gnomen Wilbur, alveprinsessen Ivo, eventyreren Nate og et rart lite vesen som Nate traff på et tidligere eventyr, og som har fulgt etter ham siden. Spillerne kan når som helst velge hvem de vil kontrollere, og noen av gåtene har alternative løsninger basert på hvem du styrer.

Ellers loves vi over 150 forskjellige nøtter, over 200 ting som kan manipuleres, en struktur som lar deg gjøre ting i den rekkefølgen du vil og mye mer. Du kan ta en titt på spillets offisielle nettsted (kun på tysk) for mer info.

Adventuregamers forteller også at HMH Interactive planlegger å bruke Games Convention-messen til å kunngjøre et nytt spill fra Deck13, skaperne av Ankh og Jack Keane.

Siste fra forsiden