F.E.A.R. (enspiller)

Nå er demoen av det som sannsynligvis blir høstens store skytespill lansert, og vi har den på serveren vår.

F.E.A.R. ligger an til å kunne bli Monolith sin største tittel så langt, og med tanke på at dette studioet har stått for klassiske titler som No One Lives Forever, Aliens Versus Predator 2 og Blood, lover dette svært godt. Spillet er et førstepersons skytespill som blander heftig action med kalde grøss inspirert av gufne japanske grøsserfilmer.

En uidentifisert paramilitær styrke infiltrerer en romfartsbase. Der tar de i praksis over stedet, og holder de som jobbet der som gisler. Det merkelige er at de ikke kommer med noen slags krav overhodet. Regjeringen svarer ved å sende inn en gruppe spesialstyrker, men mister raskt kontakten med disse, samtidig som radiosambandet forstyrres av et uhyggelig signal.

Når signalet forsvinner viser det seg at styrken er utslettet. Video fra massakren viser hvordan soldatene på få sekunder ble praktisk talt revet i stykker av en ukjent kraft. Du jobber for organisasjonen F.E.A.R. ("First Encounter Assault and Recon"), som spesialiserer seg på å kjempe mot paranormale trusler, og nå må du lede gruppe modige menn inn i basen for å finne og nøytralisere den overnaturlige faren verden står overfor.

Men alt dette vet du selvsagt - det du leter etter er informasjon om den nylanserte demoen, og heldigvis for deg har vi det her. Demoen inneholder ett brett fra fullversjonen, og er på hele 645 MB. Du finner den ved å følge lenkene under. Vær oppmerksom på at nedlastning fra Gamer.no kun fungerer for lesere i Norge.

Mens dere venter på at nedlastningen skal fullføres, kan dere ta en titt på sniktitten vår.

Siste fra forsiden