F.E.A.R. Extraction Point

Lyst til å se om F.E.A.R. fortsatt kan skremme vettet av deg? Her er en demo av ekspansjonspakken Extraction Point.

F.E.A.R. Extraction Point starter der originalen avsluttet. Du og resten av F.E.A.R.-teamet må kjempe mot Alma, som nå er fri og skaper kaos og ødeleggelse i bylandskapet rundt forskningssenteret hvor mye av handlingen originalen fant sted. Extraction Point beskrives som en intens førstepersons kampopplevelse hvor du og fienden kjemper i tette områder, og den bygger videre på stilen og atmosfæren fra originalen.

Ekspansjonspakken kommer med nye våpen, områder og fiender, og en helt ny serie med oppdrag. Blant de nye våpnene finner vi en minigun, som vi blant annet kan bruke til å ta knekken på nye "skyggedukker" - halvveis usynlige fiender som utnytter seg av kamuflasjen sin for å komme tett opptil deg før de angriper.

Vivendi tror Extraction Point vil ta omkring seks til åtte timer å spille gjennom for en hardbarket F.E.A.R.-veteran. Pakken utvikles av TimeGate Studios (folkene bak Kohan-spillene) i samarbeid med Monolith, og skal lanseres om kort tid. Nå har vi imidlertid fått tak i en demo av ekspansjonen.

Demoen inneholder flere seksjoner i en bygning med varehus og kontorer. Du får teste flere våpen, inkludert den nye minigunen, og du får også møte en ny type fiender. Demoens installasjonsfil er på 552 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

F.E.A.R. Extraction Point lanseres 27. oktober.

Siste fra forsiden