F.E.A.R. får ekspansjon

Vivendi har kunngjort at det skumle skytespillet F.E.A.R. får en ekspansjonspakke, samtidig som de har sikret seg utgivelsesrettighetene til Timeshift.

F.E.A.R. Extraction Point starter der originalen avsluttet (og dermed kan det være fornuftig å hoppe over resten av dette avsnittet om du ikke har spilt gjennom F.E.A.R. enda). Du og resten av F.E.A.R.-teamet må kjempe mot Alma, som nå er fri og skaper kaos og ødeleggelse i bylandskapet rundt forskningssenteret hvor mye av handlingen originalen fant sted.

Bilde fra F.E.A.R.

Ekspansjonspakken kommer med nye våpen, områder og fiender, og skal i følge den korte pressemeldingen ta franchisen til nye høyder. Extraction Point beskrives som en intens førstepersons kampopplevelse hvor du og fienden kjemper i tette områder, og den bygger videre på stilen og atmosfæren fra originalen.

F.E.A.R. Extraction Point utvikles av TimeGate Studios (folkene bak Kohan-spillene) i samarbeid med Monolith, og skal etter planen lanseres til høsten. Ekspansjonen vil demonstreres på E3, og du kan finne mer informasjon om F.E.A.R. på spillets nettsted.

Et annet førstepersons skytespill som kommer til høsten er Timeshift, som tidligere befant seg i Atari sin kolleksjon for 2006. For en tid tilbake ble det imidlertid klart at Vivendi skulle ta over utgivelsesansvaret, og nå har kunngjøringen kommet. Det fortelles ikke hvorfor Atari ikke lenger skal gi ut dette spillet, men det som ser ut til å være klart er at den tidligere annonserte Xbox-versjonen har blitt droppet (spillet kommer nå kun til PC og 360).

Med tanke på at spillets utgivelse har blitt utsatt, er det uklart hvor representativ demoen som ble lansert for en tid tilbake fortsatt er. Forhåpentligvis vil utviklerne i Saber Interactive bruke den ekstra tiden på å finpusse gameplayet og luke ut enkelte problematiske elementer som var til stede i demoen. Mer om TimeShift finner du på spillets nye nettsted.

Siste fra forsiden