F.E.A.R. får etterfølgere

Monolith vil fortsette historien fra F.E.A.R. i spill til PC og konsoll, men etterfølgerne får nytt navn.

Monolith har fortalt at de vil lage nye spill som foregår i F.E.A.R.-universet. Disse vil spille videre på hendelsene, figurene og universet i F.E.A.R., men vil ikke bli lansert under det allerede etablerte F.E.A.R.-navnet. Grunnen til dette er at Vivendi overtok rettighetene til navnet i forbindelse med utgivelsen av F.E.A.R., og at Monolith ønsker å eie navnet til de kommende spillene selv.

Monolith har ikke gitt ut spesielt mye informasjon om de kommende spillene, men forteller at både PC-eiere og de som investerer i en nestegenerasjonskonsoll vil kunne glede seg til å få oppleve fortsettelsen på historien fra F.E.A.R. Det er ikke klart hvem som skal gi ut de nye spillene eller når de kommer ut.

Det ser ikke ut som vi kan forvente at PC-versjonen og konsollversjonene blir helt like. De forskjellige versjonene får helt lik historie, men gameplayet vil være spesialdesignet de ulike plattformene, og Monolith-sjefen Samantha Ryan kommenterte at for å lage et best mulig PC-spill må de fokusere på PC-plattformen, samtidig som de må gjøre endringer for å sikre at konsollversjonene blir like gode.

Siste fra forsiden