F.E.A.R. (flerspiller)

Vivendi har akkurat sluppet flerspillerdemoen av et av høstens mest lovende og paranormale skytespill, og vi har den på vår server.

F.E.A.R. står for "First Encounter Assault Recon", og er navnet på den topphemmelige organisasjonen du er en del av. Denne organisasjonen spesialiserer seg på å kjempe mot paranormale trusler, og det er nettopp det verden står overfor nå. Du leder en gruppe menn som må inn i et farlig område, finne ut hva som skjer, og ordne opp i sakene. Det er også en fordel å overleve.

Dette er du velegnet til, for karakteren din har fått evnene sine oppgradert, slik at han i praksis kan kalles et levende våpen. Et spennende element med F.E.A.R. er at handlingen foregår over omtrent 12 timer i sanntid. Alt foregår i og rundt en enkelt by (både innendørs og utendørs), og variasjon er et nøkkelord her.

Noe av det som gjør at F.E.A.R. skiller seg ut er muligheten for "bullet-time" i flerspiller. Den som plukker opp en "bullet-time"-bonus vil i en begrenset periode kunne løpe rundt og ta livet av motstanderne, mens de beveger seg i sakte film. I den rykende ferske flerspillerdemoen kan du teste hvordan dette fungerer sammen med 15 andre spillere på brettene ”DM Factory” og ”CT Facility”.

Last ned demoen (451 MB) her:

F.E.A.R. lanseres 18. oktober i hele verden. Den europeiske versjonen av spillet vil inkludere eksklusivt innhold på DVD-platen. Vi får en "behind the scenes"-film, en "developer's roundtable commentary"-video, en "live action prequel"-film og en serie "machinima"-filmer.

Siste fra forsiden