F.E.A.R.: Perseus Mandate

Det neste kapittelet i F.E.A.R.-serien er snart klart, og her er en spillbar demo.

Perseus Mandate er en frittstående tilleggspakke for F.E.A.R. Spillet følger et nytt F.E.A.R.-team i en historie som går parallelt med den vi husker fra originalspillet. Nok en gang er våpenprodusenten Armacham i begivenhetenes sentrum, og historien omhandler et mystisk prosjekt med kodenavnet Perseus.

F.E.A.R. Files på 360

Spillet introduserer en ny gruppe med fiender, som har fått det uhyggelige navnet «nightcrawlers». Den kunstige intelligensen deres skal sikre at uforutsigbare kamper hvor de bruker alle midler for å knekke deg. Heldigvis får du også tilgang på nye våpen som du kan møte trusselen med, inkludert Chain Lightning Gun, Advanced Rifle og granatkaster.

I og med at Vivendi og F.E.A.R.-utvikler Monolith har skilt lag (og Monolith jobber med sin egen oppfølger til originalhistorien), er det TimeGate Studios som står for Perseus Mandate. Nå har Vivendi lansert en demo av Perseus Mandate, slik at du kan bedømme hvor god jobb de har gjort. Demoen fokuserer på énspiller, og installasjonsfilen er på 735 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Xbox 360-eiere kan laste ned en demo av F.E.A.R. Files, som inneholder både Perseus Mandate og Extraction Point-ekspansjonen (som tidligere ble lansert for PC).

Siste fra forsiden