FIFA 06

Klarer FIFA å ta førsteplassen fra Pro Evolution Soccer, eller er EA sin fotballserie dømt til å være den evige toer?

Svaret på det spørsmålet er kanskje vanskelig å gi, med tanke på at vi enda ikke har fått prøvespille årets fotballspill fra Konami. Men nå kan vi i alle fall finne ut hvordan årets FIFA-spill ligger an i forhold til forgjengerne, ved å teste den nylanserte demoen av spillet.

FIFA 06 forsøker å gi oss en helt annen spillopplevelse enn tidligere. Aktive løp og den kontroversielle "Off the Ball"-funksjonen er en saga blott, nå er det ville langskudd og veggspill som gjelder. Antall spilleranimasjoner er drastisk kuttet ned, noe som gir en raskere og mer fleksibel spillbarhet. Fotballentusiaster vil utvilsomt også glede seg over at EA endelig har fjernet skriptede mål og dødballer.

Den nylanserte demoen inneholder følgende lag: Manchester United, AC Milan, Paris Saint Germain, Barcelona og Bayern München. Alle lagene er spillbare, og du kan spille på to forskjellige stadionanlegg - Millennium og Azteca. Demoen støtter kun Windows 2000 og XP, og installasjonsfilen er på 215 MB. Du finner den her:

Siste fra forsiden