FIFA Football 2005

Electronic Arts har akkurat lansert en spillbar demo av årets FIFA-spill. Her får du spille kamp mellom Arsenal og AC Milan.

Electronic Arts har akkurat innledet fotballkrigen på PC og lagt ytterliggere press på hovedkonkurrenten Konami ved å lansere demoen av FIFA Football 2005. Dermed kan fotballelskende PC-spillere finne ut hvordan årets FIFA-spill arter seg i forhold til de tidligere spillene i serien, og om spillet inneholder nok nye funksjoner og idéer til at det er verd pengene.

Denne demoen gir deg seks minutters spilletid i en kamp mellom Arsenal og AC Milan på Highbury. Fullversjonen kommer med over 350 autentiske lag fra hele verden (og over 12000 offisielt lisensierte spillere), i tillegg til et forbedret karrieremodus. Spillet kommer også med et helt nytt animasjonssystem som reagerer på hvert eneste tastetrykk med en autentisk respons.

En annen ting EA er stolte av er lydsporet til spillet. FIFA Football 2005 kommer med 38 låter, fra artister som The Streets, Faithless, Air, Seeed, Oomph!, Franz Ferdinand, Marcelo D2 og Mala Rodriguez. Til sammen får vi oppleve musikk fra 20 land, noe som skulle sikre det nyeste FIFA-spillet et internasjonalt preg.

Demoen er på 86 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden