FIFA Manager 07

Har FIFA Manager 07 noe å fare med mot sterke Fotball Manager 2007? Finn det ut selv i denne ferske demoen.

I FIFA Manager 07 får du i følge EA alle verktøyene du trenger for å gjøre det stort som fotballmanager. I det nye overgangsmarkedet for manager kan du holde deg àjour med dine egne karrieremulighetener. Løft klubben din til et nytt nivå, med et mer detaljert overgangssystem for spillere.

Inngå samarbeidsavtaler med andre klubber om å dele spillere og ressurser, og ta ansvar for de fire juniorlagene dine. Få innflytelse ute på banen ved å trene en enkelt spiller og utvikle ferdighetene hans til han fortjener en plass i startelleveren. Deretter viser du hva han er god for på banen, ved å styre ham i tredimensjonal kampmodus. Du kan også benytte avanserte valg for taktiske endringer og bytter på sekundet.

Med et forbedret og brukervennlig redigeringssystem, oppgradert kunstig spillerintelligens og polert kamppresentasjon, loves imponerende realisme som skal holde deg på pinebenken mens du venter på styreformannens dom.

I denne demoen av FIFA Manager 07 får du starte som manager for en klubb i en av mange tilgjengelige ligarer rundt om i verden.

Eller fra en av følgende kilder:

FIFA Manager 07 slippes i norske butikker 2. november. Spillet utvikles kun for PC.

Siste fra forsiden