FIFA Manager 08

EA forsøker å ta rotta på Football Manager-serien. Har de lykkes?

Sports Interactive har dominert fotballmanagersjangeren i mange år, og det er nok flere som ser med glupske øyne på de store pengesummene de raker inn på spillene sine. Electronic Arts gjør også i år et forsøk på å snappe til seg noen kunder, med et nytt FIFA Manager-spill.

I FIFA Manager 08 må du som manager for en europeisk klubb lede laget ditt til heder og ære. Velg og vrak fra et stort antall klubber i diverse europeiske ligaer, inkludert tjuefire spanske ligaer og seks britiske. Du må bygge din egen stadion, sende ut talentspeidere for å finne nye talenter og trene laget ditt til dominans i både europeiske og internasjonale turneringer.

Nyheter i år inkluderer muligheten til å bygge treningsleirer for unge, potensielle spillere over hele verden, simulere tjue år med kamper på kort tid, «Hall of Fame» for toppspillere, samt at du kan motta gaver som tegn på respekt etter hvert som ryet ditt vokser. Utvikleren lover også grundig oppgraderte funksjoner for trening og kjøp/salg av spillere.

Nå kan du selv teste om FIFA Manager 08 har det som skal til for å kunne konkurrere med tungvekteren fra Sports Interactive. Den nylanserte demoen lar deg velge mellom flere klubber, og installasjonsfilen er på litt i overkant av 600 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om spillet finner du på seriens nettsted.

Siste fra forsiden