Fire nye fra Capcom

Capcom satser på nedlastbare spill til PC og konsoll, og leverer gatekamp, hjernetrim, brettspill og arkadeaction.

Den japanske utgiveren Capcom har kunngjort fire nye nedlastbare spill for konsoll og PC. Først ut har vi Super Street Fighter II Turbo HD Remix, som kommer til PlayStation Network og Xbox Live Arcade denne høsten. Her brukes den originale spillkoden for maksimal autentisitet, mens grafikken får en kraftig oppdatering (og kan spilles i 1080p). Dessuten får vi lokal og onlinebasert flerspiller.

Rocketmen: Axis of Evil

Så bytter vi "Street" ut med "Puzzle" og får det fargerike hjernetrimspillet Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix, som kommer til PS3, Xbox 360 og PC til høsten. Igjen brukes originalkoden, mens grafikken har blitt oppdatert til HD-oppløsning, og her får vi også en rekke nye spillmoduser, forbedret balanse og muligheter for onlinespilling.

Deretter har vi Rocketmen: Axis of Evil, et arkadeskytespill som ser ut til å minne litt om Smash TV. Handlingen sees ovenfra, og opp til fire spillere kan samarbeide om å skyte seg gjennom en serie brett fulle av fiender. Dette spillet kommer også til høsten, til Xbox 360 og PlayStation 3.

Til vinteren får vi en elektronisk versjon av Games Workshops klassiske brettspill Talisman, som blander strategi og rollespillelementer og lar opp til fire spillere lete etter skatter, drepe monstre og kaste magi i en fantasiverden. Talisman kommer til Xbox 360, PS3 og PC til vinteren (omtrent samtidig som den fjerde utgaven av brettspillet lanseres fra Games Workshop selv).

Siste fra forsiden