FlatOut 2 på Steam

Finner du ikke det heftige bilspillet FlatOut 2 i butikkene? Nå kan du kjøpe det over Steam, hvor du også finner Ghost Master og Vegas: Make it Big.

FlatOut 2 er et av årets beste bilspill, som i tillegg til et eksplosivt enspillergameplay også kommer med et svært underholdende flerspillermodus. Problemet er imidlertid at det er så godt som umulig å finne i norske butikker, noe som har gjort sitt for å holde spillets popularitet nede her til lands.

Nå kommer Valve til unnsetning, for FlatOut 2 har nylig blitt lansert over det digitale distribusjonssystemet Steam. Der får du kjøpt spillet til omtrent 20 amerikanske dollar, som er cirka 123 norske kroner med dagens kurs. Dette må sies å være en svært god pris for et såpass nytt og kritikerrost spill som dette. Etter 4. januar går prisen opp, til ca. 25 dollar (ca. 154 kroner).

FlatOut 2 er imidlertid ikke det eneste spillet som har dukket opp på Steam i det siste. Spillet får følge av Ghost Master og Vegas: Make it Big, to strategispill som heller ikke har fått spesielt mye plass i butikkene. Vegas: Make it Big kommer fra simulatorekspertene i Deep Red, og lar deg prøve å tjene til livets opphold som kasinomogul i Las Vegas.

Ghost Master, fra Sick Puppies, minner i utgangspunktet litt om The Sims. Her er du spøkelsessjef, som må skremme livet av de som måtte være så uheldige å bosette seg i huset ditt. Du finner informasjon om Ghost Master og Vegas: Make it Big på Steam, og vær oppmerksom på at også disse spillene selges til redusert pris i denne perioden. Det samme gjelder en rekke andre spill.

Siste fra forsiden