FlatOut 2

Her er en svært forsinket demo av det fornøyelige bilspillet FlatOut 2.

Det begynner å bli en ganske god stund siden FlatOut 2 ble lansert, og det er fristende å lure litt på hvorfor det tok Empire og Bugbear så lang tid å få ut en demo av spillet, men det får så være. Saken er i alle fall at de som ikke allerede har kjøpt spillet nå endelig teste dette flotte bilspillet selv, for å se om det er noe for dem (og liker du bilspill med heftige kollisjoner og mye action, er det neppe usannsynlig at du kommer til å like FlatOut 2).

FlatOut 2 belønner uvettig kjøring

FlatOut 2 er nemlig et adrenalinfylt bilspill hvor kollisjoner er en sentral del av gameplayet. Som i det første FlatOut-spillet får vi nitro-bonus for å krasje i ting, og det å ødelegge motstanderbiler belønnes enda mer i toeren. I forhold til originalen får vi en oppgradert spillmotor som gjør krasjene enda mer spektakulære, og videreutviklet fysikk som sikrer mer realistiske ødeleggelser.

Selvfølgelig kan vi også se frem til nye baner og miljøer, samt nye biler. Denne gangen blir det mulig for spilleren å eie flere biler samtidig, og han kan veksle mellom disse etter som det føles hensiktsmessig. I tillegg er de fysikkbaserte "rag doll"-lekene fra originalen tilbake, og vi får dessuten forbedrede mulighet til å spille flerspiller over nettet.

Den nylanserte demoen er på 480 MB, og kommer med to baner - Water Canal 1 og Timberland 3. I tillegg får du lov til å spille darts med "rag doll"-føreren din (i et minispill), og kjøre ødeleggelsesderby på toppen av en skyskraper. Demoen lar deg teste tre forskjellige biler.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden