FlatOut

Nå har vi sjansen til å prøve demoversjonen av det kaotiske og kollisjonsfylte bilspillet FlatOut. Er det like heftig som det ser ut på skjermbildene?

Det er få spill som ser like fristende ut på skjermbilder som FlatOut, og dette er takket være den realistiske fysikkmotoren som styrer alt, både på og utenfor banen. Krasjer du i en dekkstabel vil dekkene fly utover landskapet, hvor de så vil bli liggende og skape kaos for trafikken. Både bilene og ting rundt på landskapet kan ødelegges, og både bildeler, trebiter og alt annet vil ligge igjen på banen.

Den nylanserte demoen av spillet inneholder to forskjellige baner (Finchley Challenge og Fairgrass Cup) og et av spillets tolv minispill, nemlig høydehopp. I dette minispillet er målet slenge føreren gjennom frontruta og så høyt opp i lufta som mulig, og hvis ikke spillets realistiske ragdollfysikk overbeviser deg om at sikkerhetsbelter er en god idé, bør du egentlig holde deg unna biler i fremtiden.

Demoen inneholder én bilmodell og kan kun spilles i arkademodus (fullversjonen kommer med muligheten for å øke realismen litt). Du finner den 170 MB-store installasjonsfilen ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden