Flere bilder fra Railroad Tycoon 3

Alle, i hver fall gutter, har nok en eller annen gang i livet hatt en interesse for å bygge modelljernbane. Hvorfor er det ikke godt å si. Kanskje mange har en voldsom respekt for de som stod på å bygde de første jernbanestrekningene, eller kanskje vi bare liker å se tog kjøre rundt og rundt i et komplekst mini-landskap.

Likevel er det få som tar steget langt og kjøper seg dyrt utstyr for å sette hobbydrømmen ut i livet. Heldigvis har vi etterhvert fått alternativer i form av virtuelle godsaker. Spill som Transport Tycoon og Railroad Tycoon har alltid stått frem som de ledende i sjangeren. Selv om Railroad Tycoon aldri har nådd opp til gameplayet i Transport Tycoon, har spillserien fått sin tilhengerskare og solgt veldig bra. Nå står snart den tredje installasjonen for tur, og den viktigste forbedringen er 3D-motoren. Denne gangen blir alt rendret i sanntid. Det er nå også mulig å bygge tuneller, noe som har vært et stort savn tidligere.

Det kan bli spennende å se hvordan disse forbedringene påvirker gameplayet når Railroad Tycoon 3 kommer i salg 31. oktober. I dag åpnet den offisielle hjemmesiden for spillet, og her er de siste skjermbildene.

Siste fra forsiden