Flere stjerner i Star Trek: Legacy

Nå er det klart at William Shatner får selskap av Patrick Stewart, Scott Bakula, Avery Brooks og Kate Mulgrew.

I går videreformidlet vi nyheten om at William Shatner skulle spille i Star Trek: Legacy, og nå har det blitt klart at han får selskap av fire andre Star Trek-kapteiner. William Shatner spilte den første Star Trek-kapteinen, James T. Kirk, i den originale serien, fra 1966 til 1969.

I The Next Generation, som gikk fra 1987 til 1994 spilte Patrick Stewart Kaptein Jean-Luc Picard. Neste serie var Deep Space Nine, som gikk fra 1993 til 1999. Her spilte Avery Brooks Kaptein Benjamin Lafayette Sisko, mens Kate Mulgrew spilte Kaptein Kathryn Janeway i Voyager, som gikk fra 1995 til 2001. Til slutt har vi Scott Bakula, som spilte Kaptein Jonathan Archer i Star Trek: Enterprise, som gikk fra 2001 til 2005.

Dette er første gangen alle disse skuespillerne spiller i samme Star Trek-prosjekt. William Shatner forteller at han er svært glad over å kunne feire seriens førtiårsjubileum sammen med alle de andre kapteinene, og forteller at Bethesda har gjort en god jobb med å lage et spill som forholder seg trofast til seriens røtter og legger til elementer fra hver av de individuelle seriene på en nøyaktig måte.

Star Trek: Legacy kommer til Xbox 360 og PC senere i år. Her loves vi strategisk og taktisk kamp med over 60 autentiske romskip, fullstendig skademodellering og spektakulære effekter. Informasjon om Bethesda sine Star Trek-spill får du på nettstedet deres.

Siste fra forsiden