Flerspiller i Liberty City Stories

PSP-eiere kan glede seg; GTA: Liberty City Stories kommer med trådløs flerspillermodus.

Liberty City Stories representerer GTA-seriens debut på Sony sin håndholdte plattform. Spillet er på mange måter basert på GTA 3, men kommer med en egen historie, samt unike radiokanaler og massevis av helt nytt innhold.

Nå har Rockstar kunngjort at GTA: Liberty City Stories også får en omfattende flerspillermodus. Rockstar forteller at spillet vil inneholde syv forskjellige spilltyper, men så langt har de kun gitt informasjon om tre av dem; Liberty City Survivor, Protection Racket og Get Stretch.

Liberty City Survivor skal i praksis være spillets versjon av "deathmatch", hvor spillerne får kjempe mot hverandre og den som dreper flest andre spillere vinner runden. I Protection Racket deles spillerne i to lag, hvor det ene får i oppdrag å forsvare fire limousiner, mens det andre får i oppdrag å ødelegge dem.

Get Stretch er en variasjon av "capture the flag", hvor hvert flagg må beskytte sin egen limousin mens de må prøve å stjele motstanderens bil og returnere den til basen sin. Alle modusene støtter opp til seks spillere samtidig, og kan spilles på områder som er låst opp i enspillerkampanjen.

I tillegg fortelles det at spillere kan låse opp 60 nye karaktermodeller og "skins" for flerspillermodusen. For mer informasjon om GTA: Liberty City Stories og flerspillermodusen kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden