Flerspiller i Oblivion?

MultiTES4 er en modifikasjon som gir håp om flerspillermuligheter i The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Om du er en av de som håpet på flerspiller i Oblivion, bør du følge med på MultiTES4. Dette er en modifikasjon som gir oss flerspillermuligheter i dette episke rollespillet. For øyeblikket er mulighetene svært begrenset - det eneste du egentlig kan gjøre sammen med andre er å løpe rundt i samme verden som dem (du vil kun se dem som vanlige ikke-spillende figurer).

Mannen bak modifikasjonen forteller imidlertid at han planlegger å legge inn en enkel form for "deathmatch" i den neste versjonen. Dessuten har han luftet ideen om å legge inn superfiender som spillerne kan samarbeide om å ta ut. Vanlig kooperativ flerspiller ser imidlertid ut til å være for komplisert (etter som det da kreves veldig mye synkronisering over nettverket).

Oblivion-fanatikere kan forøvrig også glede seg til nok en betal-ekspansjon fra Bethesda. Denne heter Mehrunes Razor, og legger til det Bethesda beskriver som den dypeste og farligste grotten i hele spillet (en Ayleid-by som heter Varsa Baalim). Modifikasjonen kommer med et nytt oppdrag, 17 nye magiske objekter (inkludert Mehrunes Razor, som dreper folk umiddelbart), samt 12 nye bøker og dokumenter.

Mehrunes Razor skal lanseres snart, og vil koste 2,99 dollar (litt i overkant av 18 kroner) for PC-eiere. Mer informasjon finner du på Obliviondownloads.

Siste fra forsiden