Flerspiller i True Crime på PC

I går kunngjorde Activision en rekke nyheter angående overgangen fra konsoll til PC for spillet True Crime: Streets of L.A.

Spillet har vært blant et av de virkelig populære voksenspillet på konsollmarkedet denne vinteren, og føyer seg inn i rekken av spill med aldersgrense M for "mature" sammen med bl.a. GTA: Vice City og Driv3r. Utviklerne i Luxoflux jobber nå med PC-versjonen.

I spillet skal en bekjempe både den kinesiske triaden og russiske mafiaen som har omgjort Los Angeles til en mafiaslagmark. Spillet trekker kraftige veksler på Grand Theft Auto-serien, men PC-versjonen skal tilføre et nytt element til sjangeren, nemlig multiplayer-spilling.

Spillet skilter med fem forskjellige flerspillermoduser. En kan kjøre ”Street Racing” eller dra på jakt etter forbrytere i ”The Beat”. Ellers kan en også leke seg med skikkelige slagsmål i ”Dojo Master”, foreta massiv slakt av forbipasserende i ”Battle Master” og kjøre biljakt som både politi og jaget i ”The Chase”. Alt sammen foregår i et 620 kvadratkilometer stort digitalt Los Angeles.

For å gjennomsyre spillet med skikkelig vestkystfølelser har utviklerne lagt seg skikkelig i selen for å skape riktig stemning med spillmusikken. I tillegg til konsollversjonens stjerneparade med rappere som Westside Connection (Ice Cube), Snoop Dogg, Warren G (mest kjent her hjemme for sin duett med Sissel Kyrkjebø, ”Prince Igor”), KAM, Jayo Felony, Boo Yaa Tribe og Easy-E Jr., vil PC-versjonen ha 32 nye lydspor. Låter fra artister som Alice In Chains, Queensryche, Spineshank, Stone Sour, Static-X, The Donnas, Genitorturers, The Distillers, Killswitch Engage, The Explosion, Mojo Rib, og Prototype skal bidra til å gjenskape stemningen av både å kjøre rundt i East L.A.s slum og hard-rockens Hollywood. Til sammen vil spillet få 115 forskjellige musikkspor fra ulike artister.

Spillet slippes trolig i Norge rundt 14. mai.

Siste fra forsiden