EA kunngjør Mercs Inc

Flerspillervold?

Gigantselskapet jobber videre med et av Pandemics prosjekter.

Forrige uke stengte Electronic Arts sitt Pandemic-studio, men lovet samtidig at de ville jobbe videre med studioets serier og slippe dem under Pandemic-merkenavnet. Det ble samtidig lovet ytterligere kunngjøringer om disse prosjektene i løpet av de kommende månene, og nå har EA kunngjort deres første oppfølger til en av seriene.

Er dette det neste Mercenaries?

Det er Mercenaries som blir beriket med et nytt spill, men bortsett fra navnet vet vi ingenting om det. Tittelen blir Mercs Inc, og det utvikles av EALA, hvor restene av Pandemic har blitt overført. Tidligere Mercenaries-spill har gått ut på å sprenge og skyte seg gjennom åpne områder for å oppnå diverse mål, som for eksempel å redde et gissel.

Likevel ser det ut til at et glimt av spillet er lekket på nettet. I går dukket det nemlig opp en video som viser et spill med tittelen Mercs Inc. I videoen ser vi noe som ser ut som et mer flerspillerfokusert Mercenaries. Filmen er ikke offisiell sluppet, og når Kotaku spurte EA om klippet svarte selskapet at de ikke kommenterer rykter.

Hvordan det går med Full Spectrum Warrior, The Saboteur og andre Pandemic-lisenser gjenstår å se. Det første The Saboteur-spillet slippes uansett 3. desember.

Siste fra forsiden