Flight Simulator X klart til å ta av

Microsoft har nå gitt ut den første informasjonen om Microsoft Flight Simulator X, og her er det mye å glede seg til for flysimulatorentusiaster.

Det tiende i rekken av Flight Simulator-spill ble presentert på CES-messen i Las Vegas av ingen ringere enn Bill Gates. Spillet skal etter planen lanseres mot slutten av året, og er under utvikling hos Aces Studio. Flight Simulator X vil benytte seg maksimalt av mulighetene i Microsofts kommende operativsystem, Windows Vista, men vil også være spillbart på Windows XP.

Microsoft lover at Flight Simulator X vil sette en ny standard for teknisk innovasjon, fantastisk grafikk og realisme, og i tillegg til å levere det som etter alt å dømme blir markedets mest autentiske modellering av flygning, kommer det også med andre realistiske utfordringer som at lysrefleksjoner fra glass og dashbord gjør det vanskeligere å se.

Spillet kommer med en haug nye og gamle fly (alt fra de Havilland Beaver til Cessna 172) og vanvittige 24000 flyplasser fra hele verden. Dessuten vil spillet komme med en kraftig forbedret onlinekomponent. Grafikkmessig ser det ut som Flight Simulator X vil slå knockout på det meste, i alle fall når det kjøres på kraftige systemer.

Om du har lastet ned eller kjøpt mange ekstra fly til Flight Sim 2004, kan du glede deg over at spillet sannsynligvis vil støtte de fleste av disse. Dessuten vil det være lettere enn noensinne å laste ned fly og annet ekstramateriale fra nettet. Ellers loves vi blant annet flere spesifikke oppdrag slik at spillere som må ha et mål med alt de gjør vil kunne føle seg hjemme med Microsoft Flight Simulator X.

Flere skjermbilder er lagt opp i vårt bildegalleri. For en haug av informasjon kan du besøke FlightSim.com.

Siste fra forsiden