Flight Simulator X

Microsofts tiende Flight Simulator-spill er snart klart for å ta av, og her er en tidlig demo.

Microsoft har laget flysimulatorer så lenge de fleste kan huske, og nå er de snart klare til å lansere den tiende i rekken av Flight Simulator-spill. Flight Simulator X skal i følge Microsoft levere markedets mest autentiske modellering av flygning. Dessuten loves vi andre realistiske detaljer, som at lysrefleksjoner fra glass og dashbord gjør det vanskeligere å se.

Spillet kommer med en haug nye og gamle fly (alt fra de Havilland Beaver til Cessna 172) og 24000 flyplasser fra hele verden. Dessuten vil spillet lanseres med en kraftig forbedret onlinekomponent. Grafikkmessig ser det ut som Flight Simulator X vil slå knockout på det meste innenfor sjangeren, men det er verd å merke seg at spillet visstnok vil trenge Windows Vista for å yte maksimalt i forhold til grafikk.

Nå har Microsoft lansert en demo av Flight Simulator X. Handlingen foregår over den karibiske øyen St. Maarten, som har to flyplasser. Vi får også tre oppdrag som kan prøves, hvert med sitt eget fly (et de Havilland Beaver DHC2, et AirCreation Trike Ultralight og et Bombadier CRJ700). Demoens installasjonsfil er på 636 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden