Følg etter den bilen!

Sony Computer Entertainment har akkurat kunngjort Pursuit Force, et bilspill for PSP hvor du får rollen som politioffiser på motorvegen i USA.

Pursuit Force er et actionfylt bilspill som foregår i en oppdiktet stat ett eller annet sted i USA. Spillet kommer med over 400 kilometer med gater, motorveier og grusveier og staten det hele forår i er delt opp i fem unike distrikter. Som en ung politioffiser har du fått i oppdrag å finne og uskadeliggjøre fem forskjellige gjenger som skjuler seg på ulike steder rundt om i staten.

Spillet inneholder over 30 actionfylte oppdrag og skal, i følge Sony, blande action og bilspill på en ny og unik måte. En av de mest spennende funksjonene er at for å lykkes, må du ofte skifte bil, og dette gjøres ved at spillkarakteren må hoppe fra en bil til en annen mens begge kjører i høy hastighet.

I tillegg må du blant annet hekte deg på biler i bevegelse, og sørge for at du ikke mister taket samtidig som du kjemper mot hardbarkede gjengmedlemmer. Det hele høres unektelig veldig Hollywood-aktig ut, og hvis de ferske utviklerne i Bigbig Studios klarer å levere det de lover skal vi ikke se bort i fra at Pursuit Force blir et spill PSP-eiere bør ta en titt på når det lanseres til høsten.

Siste fra forsiden