Football Manager 2005

Football Manager 2005 er snart på markedet, og nå kan du teste en tidsbegrenset (men ellers fullverdig) demoversjon.

Nå er snart tiden inne for å gjøre fotballenke av kjæresten (/familien/hunden/akvariefiskene/et.c.). Football Manager 2005, fra skaperne av Championship Manager-serien, er på vei, og vil lanseres i starten av november.

Nå har Sports Interactive og Sega lansert en demo som lar deg prøve deg som fotballmanager i seks måneder (i spilletid, ikke virkelig tid). Utenom denne tidsbegrensningen gir demoen deg alle de mulighetene som fullversjonen gir deg, og burde derfor gi et svært godt innblikk i hvordan Football Manager 2005 kommer til å arte seg.

Demoen kommer i to versjoner. Standardutgaven er på cirka 46 MB, og er kun på engelsk. For å holde filstørrelsen nede har utviklerne også fjernet grafikken til spilleransiktene, samt store logoer, lydfiler og lignende. Du får med andre ord nok innhold til å se om gameplayet du husker fra Championship Manager-spillene er intakt, men ikke nok til å få et fullgodt bilde av spillets presentasjon.

Det får du imidlertid hvis du laster ned "multi-language"-versjonen, som kommer med støtte for flere språk, samt all grafikken og lyden som er fjernet fra standardversjonen. Denne versjonen er på 191 MB. Du finner demoen her:

Siste fra forsiden