Football Manager 2006

Årets Football Manager-spill er snart klar for lansering, og her litt ny informasjon og en omfattende demo av spillet.

Football Manager 2006 bygger som vanlig videre på det bunnsolide fundamentet Sports Interactive har skapt over en årrekke med fotballmanagerspill. Lanseringen av det som utvilsomt blir årets høydepunkt for hobbymanagere er satt til 21. oktober, så det er med andre ord ikke særlig lang tid til dere får prøve dere som en virtuell Tom Nordlie eller Kjetil Rekdal.

Sports Interactive har nå kunngjort at spillet kommer med noen nye elementer, slik som en detaljert introduksjonsdel med over 30000 ord, forbedringer i forhold til internettspilling, mulighet for grafisk fremstilling av statistikk som tidligere kun ble vist i tall, fair play-bonuser, en ny og bedre skjerm for sammenligninger av lag og introdusering av spillernes høyde og vekt i databasen.

Dessuten kommer spillet med mulighet til å velge mellom flere nye "skins", laget av Kev Radestock og Gavin Thomson fra spillermiljøet. Det blir også lettere å endre lagets taktikk, og Sports Interactive forteller at lasting og lagring tar kortere tid og at de har lagt inn forbedringer i forhold til kompresjon av lagrede spill.

Tidligere kunngjorte nyheter inkluderer muligheten til å forhandle med styret i klubben om en rekke ulike ting, slik som forbedret kontrakt for deg selv, høyere spillerlønninger, mer penger til å kjøpe spillere med, og til og med forbedringer på stadiumanlegget. Spillet gir deg også mulighet til å samtale med spillergruppen eller enkeltspillere i pausen av en fotballkamp.

I tillegg får vi flere muligheter i forhold til å jobbe med spillerne på det personlige planet, en forbedret treningsmodul, utvidelser i spillets mediamodul, flere og bedre statistikkskjermer og et forbedret system for spillerposisjoner. Forhåpentligvis får vi med andre ord nok nyheter til at også årets versjon av Football Manager blir verd å kjøpe.

Nå kan du selv teste hvor godt Football Manager 2006 er. Sports Interactive har nemlig lagt ut to forskjellige demoer av spillet. Den ene av dem inkluderer kun de britiske og skotske ligaene, og er for de som har litt dårlige nettforbindelser. Den andre inneholder hele 16 ligaer og kommer med åtte språk. Den store demoen er på 400 MB, og du finner den her:

Den lille demoen er på 71 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden