Football Manager 2007

Klar for å ta styringa over favorittlaget? Her er en rykende fersk demo av årets Football Manager.

Football Manager 2007 er årets fotballmanagerspill fra Sports Interactive. Som vanlig fortelles det at utviklerne har lyttet til spillernes kommentarer og ønsker, og vil levere en haug nye funksjoner. Spesielt har Xbox 360-versjonen nytt godt av tilbakemelding fra spillerne, noe som resulterer i et nytt kontrollsystem.

Blant nyhetene denne gangen finner vi farmerlag, som kan leie spillere av større og mer etablerte lag. I tillegg er de ulike spillerstallene og klubbene oppdaterte, og spillerne har blitt justert slik at de faktisk er så gode som de er i virkeligheten. Systemet for ungdomsspillere har også blitt forbedret, og klubber kan ha komplette ungdomslag. Om du ønsker å kjøpe nye spillere får du nå mer informasjon om dem, samtidig som speiderne vil lete etter nye spillere ved hjelp av mer realistiske metoder. En annen ny mulighet er at du kan bruke media til å kommunisere direkte med en hver spiller i hele verden.

Nå har endelig Sega og Sports Interactive valg å gi ut en spillbar demo av årets Football Manager, og Gamer.no er valgt ut som offisiell norsk samarbeidspartner. Demoen kommer i to versjoner for både Mac og PC; en lettvekter ("Vanilla") og en tungvekter ("Strawberry"). Den minste versjonen inneholder kun den engelske ligaen, med begrenset spillerprofil, lyd og grafikk. Den største versjonen tilbyr ligaer fra Brasil, Danmark, England, Finland, Frankrike, Italia, Portugal, Scottland, Spania, Sverige og vårt eget fedreland, Norge – inkludert komplette spillerprofiler, lyd og grafikk. Begge versjonene er spillbar i en halv virtuell sesong.

Last ned demoen fra Gamer.no:

Fullversjonen av Football Manager 2007 havner i butikkhyllene 20. oktober. For mer informasjon om managerspillet kan vi anbefale vår sniktitt fra tidligere denne måneden.

Siste fra forsiden