Football Manager 2008 er ferdig

SI Games har levert Football Manager 2008 til produksjon og utgiver SEGA har offentliggjort en slippdato i samme slengen.

Stopp pressen! Football Manager 2008 til PC/MAC er ferdig, og SI Games kan sammen med utgiver SEGA melde at spillet kommer til Norge fredag 19. oktober. Dermed er det bare å si i fra til familie og venner at du forsvinner under jorda i en lang periode etter denne datoen.

Husk: Ingen middag hos svigers eller fisketur med fatter rundt 19. oktober.

– Nå holder diverse fabrikker midt i ingenmannsland på med lite annet enn å brenne ut kopier av Football Manager 2008, skriver SI Games' Miles Jacobson i sin blogg.

Vi har allerede prøvekjørt årets utgave av spillet, og vi er så langt uhyre tilfreds med det vi har fått oppleve som manager for en rekke ulike klubber. Etter tre sesonger med Wolves er laget i Champions League, så realismen er det i hvert fall ikke noe å si på.

Gamer.no vil tradisjonen tro komme med en fyldig omtale av det avhengighetsdannende spillet like før det slippes her til lands. I mellomtiden kan du jo kanskje laste ned demoen av spillet.

PS. Versjonene til PSP og Xbox 360 har for øvrig ikke fått en eksakt utgivelsesdato riktig ennå.

Siste fra forsiden