Football Manager 2008

Nå kan du selv teste om årets utgave av Football Manager 2008 holder mål.

Fotballhøsten er godt i gang, men den blir aldri helt komplett uten en fersk utgave av Football Manager. Nå har Sports Interactive kommet med en demo av 2008-utgaven. Nyhetene er mange, så ta ferie fra jobben og sett krok på døra.

Falkirks Tony McNeil. Neppe Guds gave til fotballen.

Football Manager 2008 gir deg et enda mer omfattende og avansert kampsystem. Hele prosessen er endret, fra du tar ut laget til sluttresultatet er klart – og følelsen av å være manager er større enn noen gang. Spillet har også fått en grafisk ansiktsløfting. FM 2008 fremstår som penere og mer brukervennlig enn en Frøken Norge-kandidat i Vi Menn.

Gamer.no har allerede brukt uker på å fordype oss i spillet, og vi er imponerte. Dette kan være det beste som har skjedd fotballfans siden tippekampen startet opp på NRK.

Nå kan du altså prøvekjøre vindunderet på 523 MB selv. Demoen inneholder hurtigstarter fra ligaene i England, Skottland, Portugal, Spania, Italia, Frankrike, Brasil, Sverige, Norge, Finland og Danmark.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Den ferdige versjonen av Football Manager 2008 lanseres til PC en gang før jul. Det vil også kommer versjoner til Xbox 360 og PSP.

Siste fra forsiden