Forbedret Fable til PC

Noen stor overraskelse er det ikke, men det er nok likevel mange som vil glede seg over nyheten om at Fable kommer til PC, i en ny og forbedret utgave.

PC-versjonen av Fable har fått navnet Fable: The Lost Chapters, og det er forventet at den blir lansert til høsten. Spillet vil komme med mye nytt innhold i forhold til Xbox-versjonen, og her nevnes nye oppdrag å løse, nye områder å utforske, nye monstre å drepe og nye historier å oppdage. I tillegg loves forbedret grafikk og flere innstillingsmuligheter.

Fable er et unikt rollespill som gir deg total frihet i forhold til hvordan du vil leve ut livet ditt i fantasiverdenen på andre side av skjermen. Men husk at alle handlingene dine får konsekvenser i forhold til hvordan andre karakterer ser på deg. Er du ond vil vanlige folk hate deg som pesten, og er du god og heltemodig vil du bli møtt av jubelrop når du besøker landsbyene.

I tillegg til at handlingene dine gir deg et rykte, vil de også påvirke selve utseendet ditt. Onde karakterer vil se slemme og skurkeaktige ut (og er de riktig så onde, blir utseendet deres nesten djevelaktig), mens gode karakterer ser fromme og pene ut. Dessuten er det mulig å få nye frisyrer, tatoveringer og mye annet for å imponere eller skremme vettet av innbyggerne i Fable-universet.

Xbox-versjonen fikk svært god kritikk her på Gamer.no, og vi gleder oss til å se hva Lionhead Studios får til med PC-versjonen. Her er de aller første skjermbildene:

Siste fra forsiden