Forbedret Lockdown til PC

PC-versjonen av Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown, som lanseres til neste år, kommer med en rekke forbedringer i forhold til konsollversjonene.

Rainbow Six: Lockdown fikk karakteren fem i vår omtale, noe som tyder på at det skulle ha et stort forbedringspotensial. Heldigvis har Ubisoft (som alltid er svært påpasselige med å understreke at de er "en av verdens største spillutgivere" i pressemeldingene sine) tilsynelatende innsett dette, og PC-eiere kan derfor se frem til en forbedret utgave av spillet.

Blant forbedringene finner vi finpusset kunstig intelligens, som blant annet gjør fiendene farligere og lagmedlemmene dine mer intelligente. I tillegg får vi nytt utstyr, slik som laserbaserte "snubleminer", virusgranater og C4-eksplosiver. Totalt får vi også 20 nye våpen, inkludert seks som aldri tidligere har vært å finne i et Rainbow Six-spill. Våpnene kan også skreddersys med lyddempere, kikkertsikter, lasersikter og så videre.

Flerspillerbiten får også en haug av forbedringer. Blant annet får vi et nytt "free for all"-modus, samt tre nye kart (747, Mint og Bunkers, alle fra tidligere Rainbow Six-spill), en forbedret "rivalry"-modus og et generelt mer klassefokusert gameplay. Til sist nevner Ubisoft at du nå vil komme over gisler som må reddes i mange av enspillerbrettene.

PC-versjonen av Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown kommer på markedet tidlig neste år.

Siste fra forsiden