Forhistorisk eventyr fra Kheops

The Adventure Company har nylig kunngjort at de vil gi ut det forhistoriske eventyrspillet Echo: Secrets of the Lost Cavern fra Kheops Studio.

Echo: Secrets of the Lost Cavern foregår for 17 000 år siden, i og rundt de kjente Lascaux-hulene i Frankrike, hvor det i 1940 ble funnet storslagne hulemalerier. Handlingen i dette spillet fokuserer på skapelsen av disse bildene, og livet i det forhistoriske samfunnet de gir oss et lite innblikk i.

Hovedpersonen i spillet heter Arok, som er en huleboer med et sterkt ønske om å lage hulemalerier. For å nå dette målet må han få hjelp av Klem, som er en talentfull hulemaler som beskrives som datidens Michelangelo. Arok må nå legge ut på et farlig eventyr fullstappet av gåter og mysterier, og for å overleve i den forhistoriske villmarken må han bruke både hjernen sin og styrken sin.

Spillet lar deg møte mange fascinerende karakterer og oppleve en vill verden der mennesket lever direkte av naturen og hvor mystiske shaman-seremonier er viktige deler av hverdagen. For de som ønsker å lære litt av opplevelsen, kommer spillet med et integrert leksikon med historisk korrekt informasjon om livet for 17 000 år siden.

Echo: Secrets of the Lost Cavern skal lanseres på verdensbasis i juni, og gis ut av The Adventure Company (som er en del av DreamCatcher).

Siste fra forsiden