Første detaljer om BlackSite: Area 51

Romvesenene fortsetter sin invasjon av jordkloden i BlackSite: Area 51, etterfølgeren til skytespillet Area 51.

IGN har fått æren av å være det første nettstedet med konkret informasjon om Midways kommende skytespill, BlackSite: Area 51. Spillet, som kommer til PS3, Xbox 360 og PC, fortsetter i samme stil som forgjengeren. Jorden er fortsatt under angrep av fælinger fra det ytre rom, og du er en av de som får ansvaret med å hindre dem i å ta over kloden vår.

For å nedkjempe den utenomjordiske plagen får du kontroll over din egen gruppe spesialsoldater, som kan beordres rundt ved hjelp av et taktisk brukergrensesnitt. Vær oppmerksom på at kampmoralen deres påvirker hvor godt de kjemper, og dårlige taktiske beslutninger kan gjøre sitt til å få ned moralen.

Kjøretøyene gjør sitt inntog

I motsetning til i forgjengeren, Area 51, foregår ikke lenger all handlingen til fots. Her får du nemlig også tilgang på ulike kjøretøy, som HMMV-er, ATV-er og sivile kjøretøy. Du vil også få lov til å sette deg bak maskingeværet i et helikopter, forteller IGN.

Spillet skal være mye mindre lineært enn forgjengeren, med flere ruter gjennom spillområdene. IGN forteller at du får massevis av muligheter til å holde deg og gruppen din i dekning, noe som skal fremme bruk av dekningsild og gruppetaktikk. Enkelte deler av spillmiljøet skal forresten være ødeleggbare, så du må nok velge skjulested med omhu.

BlackSite: Area 51 skal også komme med omfattende flerspillermuligheter, med tradisjonelle moduser som "deathmatch", "team deathmatch" og "capture the flag", samt nye flerspillertyper med unike elementer, som "human vs. reborn" og "siege". Mer informasjon om BlackSite: Area 51 får vi sannsynligvis se etter som spillets sommerlansering nærmer seg.

Siste fra forsiden