Første detaljer om Godfather II

Bli med i familien

Electronic Arts har nå gitt ut den første informasjonen om Godfather II.

I det første spillet basert på Mario Puzos Gudfaren-bok arbeidet du deg opp fra å være en lovende gateramp til å bli sjefen over New Yorks kriminelle underverden. Nå er det på tide å utvide virksomheten.

Bildene er fra det forrige spillet i serien.

Godfather II foregår i sekstitallets Florida, Cuba og New York, og her er målet å lede Corleone-familien til å bli den mektigste mafiafamilien i USA.

For å få dette til må du utnytte deg av «the Don's view», spillets nye strategidel. Her kan du bygge, forsvare og utvide det kriminelle nettverket ditt, samtidig som du holder øye med hva de rivaliserende familiene gjør.

Du må også hyre inn nye banditter, gi dem ordre og sørge for at de beste av undersåttene dine blir forfremmet slik at organisasjonen din preges av kvalitetsskurker i alle ledd.

Spillet foregår i et åpent miljø, og naturligvis får du også massevis av action. Ved hjelp av en utvidet versjon av backhand-kontrollsystemet fra forgjengeren kan du kjempe sammen med en håndplukket gruppe hjelpere for å ta knekken på lov og orden.

Godfather II kommer til PS3, Xbox 360 og PC, og skal etter planen lanseres i februar. Mer informasjon vil bli gjort tilgjengelig på spillets nettsted (som ikke ser ut til å være oppe enda).

Siste fra forsiden