Første detaljer om Transformers

Her er tidlig informasjon om Activisions kommende Transformers-spill.

IGN har fått æren av å røpe de første detaljene om det kommende actionspillet basert på Transformers-filmen. Spillet utvikles av Travellers Tales (som blant annet har stått for Lego Star Wars-spillene), og kommer til PC, PS2, PS3, Wii og Xbox 360. I tillegg utvikles versjoner for PSP og DS, og her er det Savage og Vicarious Visions som står for arbeidet.

Transformers for konsoll og PC gir deg sjansen til å kontrollere en rekke av universets kjente robotfigurer, inkludert Optimus Prime, Megatron, Starscream, Bubmlebee og Ironhide. IGN forteller at hver figur har sine unike evner og egenskaper, og at spilleren når som helst kan gå over fra robot-form til kjøretøy-form (eller omvendt, selvfølgelig).

Det fortelles også at kampsystemet vil ta hensyn til hver figurs skala og vekt, og at det vil være mulig å kjempe på avstand og robotansikt til robotansikt. Kampene vil kunne få store konsekvenser for omgivelsene, som skal være fullstendig ødeleggbare. Dessuten vil robotene kunne gjøre bruk av ting de finner i omgivelsene for å påføre hverandre skade.

Historien skal følge hendelsene i den kommende filmen, og IGN forteller at du får mulighet til å kjempe for Autobots eller Decepticons (avhengig av om du ønsker å forsvare jorden eller angripe den). Mer informasjon finner du i et intervju på IGN.

Siste fra forsiden