Fortnite-«Nyhrox» med nytt lag

Fortnite bytter til tremannslag

Verdensmester Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen skal spille med to norske.

Epic Games sin nye satsing er trio-turneringer. I den rangerte spillmodusen Arena har de nå fjernet muligheten for å spille duo, mens de har lagt inn trio. Det betyr trolig at fokuset i de neste månedene vil ligge på lag med tre. Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen (16) forlot nylig Cooler Esport, samt at han og hans lagkamerat, David «aqua» Wang, gikk hvert til sitt etter at de vant VM. Det har det vært knyttet stor spenning til hvilket prosjekt «Nyhrox» skulle i gang med.

LES OGSÅ: Norske Emil (16) vant VM i Fortnite

Norsk supertrio

Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen.
Cooler Esport

Det endelige svaret har nå kommet. Han danner en ny trio-satsing sammen med to av de mest talentfulle norske spillerne per i dag. Martin «MrSavage» Foss Andersen var opprinnelig i en trio med Benjy «Benjyfishy» David Fish og Kyle «Mongraal» Jackson, men de tre har nå valgt å splitte opp.

I stedet vil Mongraal sin duopartner «Mitro» gå inn i den trioen. Mange så på det som en av de aller beste trioene i verden. Foss Andersen sa følgende på Twitter.

– Åpentbart ikke noe dårlig stemning mellom meg og de to andre. Jeg elsker dere begge, og håper at det nye prosjektet funker best mulig for begge parter.

Solide i treningskamper

Sistemann inn i trioen er Theo «Pr0vokd» Guillemenot. Nordmannen har gjort sakene sine veldig bra, og var ikke langt unna å kvalifisere seg til New York. Han representerer den gigantiske klubben Fnatic.

Allerede nå kan vi se starten av et superlag som har levert varene fra starten. Det faktum at de alle tre er norske gjør kommunikasjonen enklere, og resultatene av det har vi allerede sett i treningskamper. I den aller første treningen de hadde vant de med 13 drap, noe som er svært solid.

Turbulente uker

Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen har funnet seg nye lagkamerater.
Cooler Esport

Det har vært noen svært turbulente uker for «Nyhrox», men nå ser det ut til at ting roer seg ned.

Les også
– Sesongen vår startet veldig trøblete

– Vi har tidligere snakket om å splitte oss som duo-partnere, og prøve å spille med andre, men da vi klarte å kvalifisere oss til VM i Fortnite skjønte vi at vi spilte godt sammen. Vi hadde det utrolig gøy sammen i New York, og vant jo til og med VM i duo, noe som er helt vilt å tenke på, fortalte «Nyhrox» til VG.

Siste fra forsiden