– Fortnite er på vei til Switch

Epic Games

Det umåtelig populære skytespillet Fortnite finnes nå på så å si samtlige plattformer, inkludert mobil, men Nintendo Switch har hittil uteblitt fra det gode selskap. Nå ser det imidlertid ut til at Switch-folket også får ta del i moroa, melder Eurogamer.

Hos det koreanske byrået for aldersklassifisering dukket nemlig «Fortnite Nintendo Switch» nylig opp, noe som er vanskelig å tolke på en annen måte enn at Fortnite er på vei til Nintendo-konsollen. Klassifiseringssøknaden er sendt av Epic Games Korea.

Dukket også opp i E3-lekkasje

Epic Games

En Switch-versjon av Fortnite dukket også nylig opp via det som skal være en lekkasje av Nintendos kommende E3-nyheter, som blant annet ble lagt ut på nettstedet 4chan. Denne lekkasjen kom i form av et bilde tatt av en person som angivelig jobber med å lage presentasjonsplakater til E3, og ser ekte nok ut.

Eurogamer skal selv har hørt fra kilder at Switch-versjonen av Fortnite er på vei, og nyhetsredaktøren hos nettstedet la nylig ut en Twitter-melding hvor han bedyrer at en offisiell kunngjøring ikke er langt unna.

Med tanke på at spillet trolig vil bli vist frem på E3-messen er det sannsynligvis ikke lenge til vi får se hvordan spillet ser ut på Nintendo-maskinen. For flere opplysninger får vi inntil videre vente til den offisielle kunngjøringen.

Les også: Nå kommer Fortnite Battle Royale til Android »

Siste fra forsiden