Fortnite får Playerunknown's Battlegrounds-inspirerte flerspillerkamper

Early Access-spillets nyeste modus er klar for testing.

Med den voldsomme suksessen til Playerunknown's Battlegrounds er det vel ikke overraskende at andre utviklere kaster seg på «Battle Royale»-bølgen. Nå har Epic Games meldt seg inn i kampen, med annonseringen av en splitter ny flerspillermodus for Fortnite:

I Fortnite Battle Royale samles 100 spillere på en øy for en kamp til døden.
Epic Games

– Vi elsker Battle Royale-spill som PUBG og tenkte at Fortnite hadde vært et ypperlig grunnlag for vår egen versjon. For et par måneder siden begynte Epics Unreal Tournament-team å eksperimentere med modusen, mens Fortnite-teamet fortsatte med oppdatering av hovedspillet. [...] Den nye Battle Royale-modusen var så morsom at vi bestemte oss for å dele den med alle sammen, skriver Epic via den offisielle PlayStation-bloggen.

Skyt, bygg og overlev

I Fortnite Battle Royale hopper 100 spillere ut av en svevende buss, med kun klærne de har på kroppen og en hakke. Deretter må de samle sammen det de kan av våpen og annet utstyr, og snike, skyte og bygge for å bli den eneste som står igjen til slutt.

Modusen kombinerer de kjente elementene fra spill som Playerunknown's Battlegrounds og H1Z1 med byggingen fra Fortnite. Finner du deg ute på en åpen slette kan du for eksempel bygge deg en vegg til å søke dekning bak, eller du kan plante feller for å kverke intetanende motspillere.

Fortnite Battle Royale er tilgjengelig for testing allerede nå, via spillets «Public Test»-servere, mens den offisielle lanseringen er satt til 26. september. En liste over andre endringer introdusert i spillets nyeste oppdatering finner du på spillets nettside.

Fortnite er tilgjengelig i Early Access på PC, Mac, PlayStation 4 og Xbox One. Endelig lansering er planlagt en gang i 2018.

Vi prøvde Fortnite i sommer.
– En morsom opplevelse som byr på mye, mente vår skribent »

Siste fra forsiden