Fortnite Chapter 3 - Season 2

Fortnite fjerner bygging i spillets nyeste sesong

Inntekter fra kjøp i spillet de neste to ukene går til Ukraina-støtte. 

Epic Games slapp søndag en ny sesong med innhold for Fortnite, med en omfattende endring for battle royale-spillet. Season 3 Chapter 2 fjerner nemlig muligheten til å bygge, en mekanikk som har vært med siden spillets lansering.

Via sine nettsider påpeker riktignok Epic at byggingen blir værende i turneringer og Arena-kamper, samt i Team Rumble og Fortnite Creative.

Spillere kan ikke lenger bygge, men kan løpe fortere og hoppe høyere.
Epic Games

Med bygging ute av bildet er man i stedet avhengig av å finne andre steder å søke dekning, enten det er eksisterende bygninger, store steiner eller variasjon i terrenget. I tillegg er hver spiller utstyrt med et såkalt Overshield, som må ødelegges før man kan begynne å gjøre skade til vanlig skjold og helse.

Videre har Epic introdusert en overhaling til manøvrering av spillfiguren. Nå løper spillere mye fortere enn tidligere, de kan spurte over korte avstander, og de kan hale seg opp på bygninger og kasser som man tidligere akkurat ikke kunne hoppe opp nå. Til slutt kan man løpe eller skli inn i dører for å åpne dem.

Som med tidligere sesonger legges flere spillere til i arsenalet – som Combat SMG og Striker Burst Rifle – mens andre hentes ut av Epic-hvelvet. Det nye sesongpasset inkluderer også en bråte med nye kostymer og annen kosmetikk å låse opp, som for eksempel Marvel-figuren Doctor Strange.

Alle inntekter fra mikrotransaksjoner i Fortnite mellom 20. mars og 3. april vil for øvrig gå til å bistå humanitært arbeid i Ukraina. Epic forteller at pengene skal fordeles mellom de fire organisasjonene Direct Relief, UNICEF, Verdens matvareprogram og FNs høykommissær for flyktninger.

Overwatch 2 skal snart begynne lukket betatesting.
Spillere kan registrere seg nå »

Siste fra forsiden