Fortnite

Fortnite lader opp til julefeiring – utsetter spillets neste sesong

Samtidig introduserer Epic støtte for DirectX 12.

Epic Games

Den nåværende Fortnite-sesongen – kjent som sesong 11 eller Chapter 2 sesong 1 – ble plutselig mye lengre enn opprinnelig antatt. Epic Games avslørte denne uken at det ikke kommer noen ny sesong før i begynnelsen av februar 2020, altså nesten fire måneder etter lanseringen av sesong 11.

Fortnites neste sesong lar vente på seg.
Epic Games

Via spillets nettsider forklarer utvikleren at utsettelsen skyldes årets markering av de tradisjonelle desemberhøytidene. I den forbindelse loves spillere en bunke nytt innhold, inkludert ferske funksjoner, belønninger og en opplevelse spillere «ikke vil gå glipp av».

– For å gjøre alt klart for alle de nye høytidsinspirerte oppdateringene, utsetter vi Chapter 2s første sesong fem til begynnelsen av februar. Gjør dere klare for vinter, forteller teamet.

Akkurat hva vi kan vente er enda uvisst, men dette vil trolig bli avslørt om kun kort tid. I mellomtiden kan battle pass-eiere fortsette å fullføre utfordringer og låse opp nytt innhold uten å måtte stresse like mye med tiden.

DirectX 12 og Fortnite

Ved siden av sesongutsettelsen avslørte Epic også en annen nyhet om fremtiden til Fortnite. Utvikleren har nemlig introdusert støtte for DirectX 12 for PC-versjonen, som skal gi bedre ytelse for kraftige maskiner.

I spillets innstillinger kan spillere nå velge å benytte seg av DirectX 12. I første omgang vil dette by på høyere og mer stabil bildefrekvens på PC-er med nye grafikkort, men Epic har planer om å utvide støtten ytterligere etter hvert.

– I fremtiden vil vi introdusere funksjoner til Fortnite som muliggjøres med DirectX 12. Ved å la spillere teste ut DirectX 12 før disse funksjonene legges til, får vi samlet verdifull informasjon knyttet til utviklingsprosessen, som igjen hjelper oss med å luke ut feil, heter det på Fortnites nettsider.

Det ryktes om battle royale for Call of Duty: Modern Warfare.
Graving i spillets filer kan ha avslørt Activisions planer »

Siste fra forsiden