Call of Duty: Modern Warfare - battle royale

– Modern Warfare får battle royale-modus med 200 spillere

Graving i Call of Duty-spillets filer kan ha avduket Activisions planer.

Activision

Allerede måneder før lanseringen av Call of Duty: Modern Warfare begynte ryktene å svirre om en mulig battle royale-modus for spillet. Hverken Activision eller Infinity Ward har så langt bekreftet noe, men litt graving i filene kan ha avslørt noen av utviklerens planer.

200 spillere på samme kart

Battle royale-kartet til Modern Warfare blir visstnok kjempesvært.
Senescallo/Reddit

En Reddit-bruker ved navn «Senescallo» la i helgen ut en diger bunke med informasjon som angivelig skal være knyttet til den kommende battle royale-modusen.

Ifølge informasjon som ble gravd frem fra spillets filer vil modusen by på et digert kart, med femten forskjellige soner. Akkurat hvor stort kartet blir er uvisst, men basert på hvor mange spillere som deltar i hver kamp kan vi forvente noe langt større enn Blackout eller PUBG.

Standardkamper skal visstnok ha hele 200 spillere, enten det er solo-, duo- eller squads-modus. Filene hinter om både tradisjonelle battle royale-moduser – med jakt på utstyr, stadig krympende spillområder og det hele – mens private kamper kan settes opp for å gi opplevelsen en litt annen vri.

I likhet med Apex Legends og senere Fortnite, vil Modern Warfares battle royale-modus inkludere muligheten til å vende tilbake fra de døde. Som ryktene tilsier er man imidlertid nødt til å utkjempe en en-mot-en-kamp mot en annen spiller for å få sjansen til å vende tilbake.

I Reddit-tråden kan du lese om de mange andre elementene som potensielt blir å finne i modusen. Som alltid må vi ta denne typen lekkasjer med opptil flere klyper salt, men gitt ryktene som har dukket opp tidligere er det ikke utenkelig at i hvert fall deler av dette vil vise seg å stemme.

Les også: Rekordlansering for Call of Duty: Modern Warfare »

Siste fra forsiden