Call of Duty: Modern Warfare - Warzone

Stor Call of Duty-oppdatering er lansert

Byr på flere moduser og ferdighetsbaserte konkurranser.

Activision

Activision og Infinity Ward har avduket en ny stor oppdatering for Call of Duty: Modern Warfare og Call of Duty: Warzone. Season Five Reloaded rulles ut på morgenen 25. august, med en bunke nytt innhold – inkludert en OL-inspirert serie med ferdighetsbaserte konkurranser.

Games of Summer

Hopp og sprett i Risky Parkour.
Activision

Som Activision skriver på sine nettsider er det Games of Summer-arrangementet som er stjerna i denne oppdateringen. Her får spillere prøve seg på fem ferdighetsbaserte øvelser, med alt fra skyting på blink til parkour-kappløp.

Opplegget sparkes i gang 28. august, og spillere har frem til 7. september på seg til å sette sine beste tider. De flinkeste i hver gren får individuelle belønninger i form av diverse kosmetikk, men det står også prestisje på spill i Games of Summers nasjonsbaserte konkurranse.

Spillere konkurrerer individuelt, men også for landet sitt.
Activision

Spillere konkurrerer for landet der Call of Duty-kontoen deres er registrert. Vinneren er landet som til slutt sanker flest poeng. Activision forteller at det tas høyde for folketall, slik at selv de minste landene har en sjanse til å markere seg.

Games of Summer er åpent for alle som eier Call of Duty: Modern Warfare eller gratisvarianten Call of Duty: Warzone.

Warzone-modus og Gunfight-turnering

Ved siden av lek og moro byr Season Five Reloaded på en fersk Warzone-modus. King Slayer er en slags Team Deathmatch-variant, der lag kjemper mot hverandre på et spillområde som hele tiden flytter seg gjennom Verdansk.

Her er alt som introduseres i Season Five Reloaded.
Activision

Over i Modern Warfares flerspillerdel introduseres en ny Ground War-modus, der målet er å fange og holde tre flagg for laget sitt. Inn kommer også det nye våpenet FiNN LMG.

Til slutt kan interesserte spillere måle ferdigheter i en Gunfight-turnering. Denne varer fra 28. august til 2. september og er åpen for både Modern Warfare-eiere og gratisspillere.

Det neste Call of Duty-spillet skal snart avdukes.
Se den første teaseren for Black Ops Cold War »

Les også
Anmeldelse: Call of Duty: Modern Warfare

Siste fra forsiden