Call of Duty: Black Ops Cold War

Se teaseren til det neste Call of Duty-spillet

Og nå er datoen for den offisielle avdukingen satt.

Det har gått rykter og mer eller mindre troverdige spekulasjoner om det neste Call of Duty-innslaget i lang tid, og nå har vi omsider fått en bekreftelse fra offisielt hold. Det melder blant andre GameSpot.

I form av en kort teaser som du kan se øverst i artikkelen har Activision nå avslørt at det neste Call of Duty-spillet formelt vil bli avduket den 26. august, altså onsdag neste uke.

Tittelen bekreftet

Teaseren bekrefter også det de seneste ryktene har antydet, nemlig at spillet vil hete Call of Duty: Black Ops Cold War og har den kalde krigen som setting, i likhet med det første Call of Duty: Black Ops-spillet fra 2010.

Ellers inneholder videoen arkivklipp relatert til den kalde krigen, og vi får også vite at spillet er «inspirert av reelle hendelser», men utover dette avslører ikke teaseren særlig mer om selve spillet.

Ifølge tidligere rykter strekker spillets handling seg over den kalde krigens mer enn 40 år, og vil visstnok inkludere både Vietnamkrigen og Koreakrigen. Det skal også bli mørkere enn Call of Duty: Modern Warfare.

Som før er det Treyarch Studios som står bak, studioet som har laget samtlige Black Ops-titler i serien hittil. Medutvikleren Raven Software på sin side har samarbeidet med både Treyarch og Infinity Ward på flere andre Call of Duty-spill som assisterende utvikler, men denne gangen har studioet en mer aktiv rolle.

Les også: Call of Duty: Warzone åpner stadion og introduserer tog »

Siste fra forsiden