Call of Duty

Det neste Call of Duty-spillet skal snart avdukes

Kommer senere i år, og trolig vet vi også tittelen.

Illustrasjonsbilde fra Call of Duty: Black Ops 4.
Activision

De to utviklerne Treyarch Studios og Raven Software har i hver sine Twitter-meldinger kunngjort at de snart skal avsløre den neste Call of Duty-tittelen. Spillet kommer i år, men navnet er ennå ikke offisielt avslørt.

Troverdige rykter fra flere hold har imidlertid allerede antydet at det er Call of Duty: Black Ops Cold War som blir tittelen på det neste innslaget i skytespillserien, og at den kalde krigen dermed blir settingen i år.

Strekker seg over 40 år

Disse opplysningene har blant annet blitt underbygget av kilder som nettstedet Eurogamer var i kontakt med i mai i år. Gamer.no meldte også om en pålitelig lekkasje i fjor, hvor det ble hevdet at den kalde krigen er arenaen denne gangen.

Illustrasjonsbilde fra Call of Duty: Black Ops 4.
Blete: Activision

Settingen er i så fall den samme som i det første Call of Duty: Black Ops-spillet fra 2010.

Spillets handling skal ifølge ryktene strekke seg over krigens mer enn 40 år, og vil visstnok inkludere både Vietnamkrigen og Koreakrigen. Det skal også bli mørkere enn Call of Duty: Modern Warfare, sier kilder.

Nok en gang er det altså Treyarch Studios som står bak, studioet som har laget samtlige Black Ops-titler i serien hittil. Raven Software på sin side har samarbeidet med både Treyarch og Infinity Ward på flere andre Call of Duty-spill som assisterende utvikler, men denne gangen har studioet angivelig en mer aktiv rolle.

Raven Software var også medutvikler på Call of Duty: Warzone, som nylig nådde hele 75 millioner spillere.

Les også: Call of Duty: Warzone åpner stadion og introduserer tog »

Siste fra forsiden