Call of Duty: Black Ops

Rykter hevder at neste års Call of Duty blir en «reboot» av Black Ops

– Enda mørkere og mer grusom en Modern Warfare.

Activision

Årets Call of Duty-innslag vender nesa tilbake noen år, og byr på en ny versjon av Call of Duty 4: Modern Warfare fra 2007. Spillet kan markere begynnelsen på en trend for serien, og ferske rykter hevder at det blir Black Ops sin tur til å besøke fortiden i 2020.

Ryktet stammer fra YouTuber LongSensation, som nylig meldte om situasjonen på Twitter. LongSensation har tidligere gjort seg bemerket for Call of Duty-relaterte lekkasjer, og avslørte blant annet Modern Warfare-navnet til årets skytespill.

Ifølge ryktene skal spillet finne sted under den kalde krigen, akkurat som det opprinnelige Black Ops fra 2010. Handlingen strekker seg over krigens mer enn 40 år, og vil visstnok inkludere både Vietnamkrigen og Koreakrigen.

Kanskje mer oppsiktsvekkende er det at spillet ifølge LongSensation beskrives internt som enda mørkere og mer grusomt enn det nye Modern Warfare. Årets spill har som kjent lagt seg på en mer realistisk linje, som ifølge Activision skal tvinge spillere til å tenke over grusomhetene ved krig.

Som vanlig tar vi ryktene med en god klype salt, men at Call of Duty 2020 nettopp blir et Black Ops-spill har vi hørt før. I mai skrev vi at Activision etter sigende hadde skrotet et planlagt spill fra Sledgehammer og Raven, og i stedet fremskyndet utviklingen av det neste Call of Duty-innslaget fra Treyarch. Treyarch har hatt ansvaret for samtlige Black Ops-spill lansert til nå.

Vi likte det vi fikk se av Call of Duty: Modern Warfare i sommer.
Les vår sniktitt på spillet her »

Siste fra forsiden