Call of Duty: Modern Warfare

Årets Call of Duty-spill skal visstnok hete Call of Duty: Modern Warfare

Må ikke forveksles med Call of Duty 4: Modern Warfare.

Illustrasjonsbilde fra Call of Duty 4: Modern Warfare.
Activision

Det neste spillet i Call of Duty-serien, som vil lanseres senere i år, skal tilsynelatende hete Call of Duty: Modern Warfare. Navnet ble opprinnelig avslørt av YouTube-kanalen «LongSensation», og har senere blitt bekreftet av kilder som har vært i kontakt med Kotaku.

Call of Duty 4: Modern Warfare gjenoppstod i ny drakt i 2016, under navnet Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Seriens neste spill skal imidlertid bli noe nytt.
Activision

Tittelen kan lett forveksles med både Call of Duty 4: Modern Warfare fra 2007 og nyversjonen Call of Duty: Modern Warfare Remastered fra 2016. Det dreier seg imidlertid om et helt nytt spill, og etter sigende blir det en fersk start for Modern Warfare-serien.

Fra tidligere vet vi at utviklerarbeidet vil utføres av Infinity Ward – studioet som sist ga oss det upopulære Call of Duty: Infinite Warfare. Som Kotaku erfarer vil det nye spillet minne mer om Modern Warfare 2, med en mer realistisk og følelsesladd kampanje.

Les også: Call of Duty vender tilbake til den tradisjonelle enspillerkampanjen »

Usikkerhet rundt Call of Duty 2020

Mens bitene ser ut til å falle på plass for årets Call of Duty, hersker det mye usikkerhet rundt neste års innslag. Som vi meldte tidligere denne uken ryktes det at Activision har droppet Sledgehammer som hovedutvikler på prosjektet, og i stedet hentet inn Treyarch for å ta seg av jobben.

Årsaken skal visstnok være stor uenighet mellom Sledgehammer-teamet og Raven, studioet som var hyret inn for å hjelpe til med spillet. De to studioene vil nå i stedet få jobben med å assistere Treyarch, og arbeidet som allerede var utført vil ifølge ryktene innlemmes i kampanjemodusen til Call of Duty: Black Ops 5.

Snart får du Call of Duty på mobilen.
Activision bringer skytespillserien gratis til Android og iOS »

Siste fra forsiden