Call of Duty: Modern Warfare - Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Modern Warfares nye supervåpen skal fikses

SP-R og AS VAL var for effektive.

SP-R 208.
Activision

Den nyeste sesongen med Call of Duty: Modern Warfare og Call of Duty: Warzone introduserte to kontroversielle våpen til spillet, kalt SP-R 208 og AS VAL.

AS VAL.
Activision

Siden lanseringen har det gått hissige diskusjoner blant spillere om disse våpnene er for effektive. Nå har Infinity Ward bekreftet at det er nettopp det de er.

Fiks på vei

Med riktig tilbehør blir skarpskytterrifla SP-R et såkalt «hitscan»-våpen. Det vil si at kula treffer i samme øyeblikk som du avfyrer våpenet, uansett hvor langt unna målet er. Dette gjorde det svært enkelt å meie folk ned, ettersom man ikke lenger trengte å ta høyde for avstand.

Automatgeværet AS VAL hadde et litt annet problem, der det tilsynelatende kunne skyte gjennom vegger, steiner og andre gjenstander som om de var laget av papir. Så lenge man vet omtrent hvor en motspiller sitter i et hus er det dermed bare å pepre løs mot veggen til drapet er utført.

Fans har ikke helt klart å bli enige om hvorvidt disse tingene faktisk er feil eller ikke. Hva som var intensjonen er vanskelig å si, men Infinity Ward har i hvert fall bestemt seg for å gjøre noen justeringer.

Twitter forteller community manager Ashton Williams at teamet tester nye løsninger for både SP-R og AS VAL nå. Gitt at det ikke dukker opp noen uforutsette problemer vil disse rulles ut så snart som mulig. Dermed er tiden i ferd med å renne ut for de som ønsker å benytte seg av våpnene før de mister superstatusen.

I andre Call of Duty-nyheter er betatesting for Black Ops Cold War i gang på PlayStation 4. De som har forhåndsbestilt kan spille nå, mens resten av verden – inkludert de på PC og Xbox One – får slippe til etter hvert. Du kan lese mer om betaen på spillets nettsider.

LES OGSÅ: Slik blir Zombie-kampene i Black Ops Cold War »

Siste fra forsiden