Call of Duty: Black Ops Cold War - Zombies

Slik blir Zombie-kampene i Black Ops Cold War

Treyarch varsler en ny start for modusen.

Activision har de siste ukene vist frem deler av årets Call of Duty – kalt Black Ops Cold War – i tur og orden. Denne uken har avdukingstoget kommet til Zombie-modusen, som skilter med både klassiske elementer og fargesprakende nyvinninger.

Zombiene er tilbake til Call of Duty: Black Ops Cold War.
Activision

Modusen, som denne gangen går under navnet Die Maschine, tar grupper på opptil fire spillere med til det glade åttitallet. Spillere trer inn i rekkene til elitegruppa Requiem og må utforske en gammel militærbunker som huser både mystiske hemmeligheter og grusomme monstre.

Nyheter og gratis DLC

Hva historien angår forteller utvikler Treyarch at fans kan forvente et helt nytt narrativ med et nytt figurgalleri. Måten man spiller har også gjennomgått forandringer, med støtte for loadouts, et overhalt progresjonssystem og nye mekanikker.

For eksempel introduseres en ny «Exfil»-funksjon. Denne kaller inn et helikopter som trekker teamet ut, men i minuttene det tar for hjelpen å ankomme trappes vanskelighetsgraden kraftig opp. Ifølge utvikleren blir dette en ny måte å «vinne» zombiemodusen, og spillere som kommer seg helskinnet ut med helikopteret kan vente ekstra belønninger.

Av fremtidig innhold forteller Activision at alt av nedlastbare tilleggspakker vil bli tilgjengelige helt gratis. Det er første gang for Zombie-modusen, og med støtte for spilling på tvers av samtlige plattformer blir ikke spillerbasen stykket opp og delt slik som før.

Videre venter nyheter for våpen og utstyr, Perks og oppgraderinger via Pack-a-punch-maskinene. Du kan lese mer om modusen via spillets nettsider, der Activision også vil avsløre flere zombienyheter i nær fremtid.

Call of Duty: Black Ops Cold War lanseres 13. november, for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S og Xbox One.

Vi har prøvd flerspillerdelen til Call of Duty: Black Ops Cold War.
Vår skribent kom fra det med et blandet førsteinntrykk »

Siste fra forsiden